Contact


De praktijk is gevestigd aan de Oranjelaan 85, 3311 DJ in Dordrecht. De locatie is gelegen aan de rand van het centrum (let op: betaald parkeren), op loopafstand van het station.

Vanaf heden worden er geen clienten meer aangenomen! De praktijk zal eind 2021 voor in ieder geval 2 jaar sluiten en de website zal offline gaan. Nu worden alleen de lopende behandelingen nog afgerond. Intakes worden dus niet meer gedaan. Mochten er overige vragen of opmerkingen zijn, kan je het contactformulier invullen.

Privacy Policy 2018

    Wanneer je dringende vragen hebt of een afspraak wilt afzeggen of wijzigen, kan je Janka bereiken via telefoonnummer 06- 83779050. Houd je er rekening mee dat een afspraak 24 uur van tevoren afgezegd dient te worden, bij voorkeur via telefoon/ telefonisch bericht. Wanneer een afspraak minder dan 24 uur van tevoren gecanceld of niet nagekomen wordt, zullen de kosten voor het gehele consult in rekening kunnen worden gebracht.

    In crisisituaties verzoek ik je contact op te nemen met jeĀ  huisarts of (buiten praktijktijden van de huisarts) de huisartsenpost.