Contact


De praktijk is gevestigd aan de Oranjelaan 85, 3311 DJ in Dordrecht. De locatie is gelegen aan de rand van het centrum (let op: betaald parkeren), op loopafstand van het station.

Wanneer je een vraag hebt kan je hieronder je contactgegevens invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Indien gewenst kan je bij onderwerp kort de reden voor contact aangeven. Vanaf januari 2021 werkt ook Janka Donker bij de praktijk. Zij is Psychotherapeut en zal de intakes en behandelingen van nieuwe clienten op zich nemen. Haar werkdag is de maandag. Margreet werkt op de vrijdagen.

Privacy Policy 2018

    Wanneer je dringende vragen hebt of een afspraak wilt afzeggen of wijzigen, kan je MargreetĀ  bereiken via telefoonnummer 06- 19383428 en Janka via telefoonnummer 06- 83779050. Houd je er rekening mee dat een afspraak 24 uur van tevoren afgezegd dient te worden, bij voorkeur via telefoon/ telefonisch bericht. Wanneer een afspraak minder dan 24 uur van tevoren gecanceld of niet nagekomen wordt, zullen de kosten voor het gehele consult in rekening kunnen worden gebracht.

    In crisisituaties verzoek ik je contact op te nemen met jeĀ  huisarts of (buiten praktijktijden van de huisarts) de huisartsenpost.