Over Margreet


Mijn naam is Margreet van der Wiel. In 2003 heb ik mijn studie Psychologie afgerond aan de Universiteit van Utrecht. In 2008 heb ik mijn opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-Psycholoog) afgerond. Vanaf 2014 ben ik geregistreerd Schematherapeut en in 2016 heb ik de registratie voor Senior Schematherapeut behaald. Ook ben ik sinds 2018 geregistreerd Specialistisch Groepstherapeut-NVGP en EMDR-therapeut.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de gespecialiseerde Geestelijke Gezondsheidszorg (SGGZ). Daar heb ik veel ervaring opgedaan met persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, stemmings- en angstklachten en diagnostiek, zowel individuele behandelingen als groepstherapie. Momenteel werk ik naast mijn eigen praktijk bij de Viersprong, een top-GGZ instelling die zich specialiseert in de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Sinds 2012 heb ik, met veel plezier, een kleine praktijk in de BasisGGZ (BGGZ). Deze praktijk is gehuisvest aan Oranjelaan 85 in Dordrecht. In deze praktijk werk ik vanuit een christelijke mens- en levensvisie.

Privacy Policy 2018