Actueel


Vanaf januari 2021 zijn er een aantal veranderingen in de praktijk! Margreet is in opleiding tot Psychotherapeut. Deze opleiding bestaat uit een cursorisch en een praktijkdeel bij een GGZ-instelling voor een periode van 3 jaar. De opleiding volgt zij elders en daarom zal zij vanaf 2021 geen nieuwe clienten meer aannemen; wel rond zij lopende behandelingen af en houd ze beperkt ruimte voor clienten die ze al eerder in behandeling gehad heeft. Haar werkdag is de vrijdag.

Vanaf februari 2021 komt Janka Donker op de maandagen in de praktijk werken. Zij is Psychotherapeut en schematherapeut. Onder het kopje behandelaren stelt zij zich aan je voor.

Vanaf 1 september 2020 wordt de kant van de Oranjelaan waar de praktijk is gevestigd betaald parkeren, met een tarief van € 2.80 per uur. De overkant (de even nummers) blijft gratis parkeren. Op het Vogelplein is met Parkeerschijf gratis te parkeren. Ook kan je goed parkeren op het parkeerterrein aan de Sperwerstraat. Beiden plekken zijn een paar minuten lopen van de praktijk.

Het is fijn dat de consulten weer face-to-face plaats kunnen vinden, binnen de regels van het RIVM als geen handen schudden en 1.5 meter afstand houden. Het blijft echter mogelijk om consulten via beeldbellen te hebben. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je klachten hebt die in verband worden gebracht met het Coronavirus. Wanneer je je consult af wilt zeggen dient dat 24 uur voor het geplande consult te gebeuren; afzegging binnen 24 uur kan kosten met zich meebrengen.